Бранд

Astonish

Производител

London Oil Refining Company Ltd.

Бройки в кашон

4

Astonish Tаблети за съдомиялна машина 100 бр.

Код: 351164 Категория: Етикет:

Баркод: 5060060210738

100 Таблетки за съдомиялна машина за безупречно измити съдове.

Astonish Таблети за съдомиялна машина 100х20гр.
Специалната формула на таблетите за съдомиялна Астониш има мощно почистващо действие, което спомага за отстраняването дори на най-упоритите петна, включително такива от чай, кафе и сосове. Придава на съдовете и приборите перфектна чистота и блясък. Благодарение на наличието на соли и препарат за изплакване, таблетите са подходящи за използване дори и с твърда вода. Липсата на фосфати в състава на продукта, го прави екологичен.
Инструкции за употреба: Скъсайте или срежете по дължина маркираната горна част на опаковката. Използвайте по една таблетка за измиване. Извадете таблетката от обвивката и я поставете в отделението за препарат. Изберете подходящата програма за измиване.
Забележка: Отстранете остатъците от храна от съдовете преди да ги поставите в миялната машина. Пуснете миялната машина на 55°С и стандартен цикъл на измиване като за силно замърсени съдове или при наличие на твърда вода, настройте на 65°С по-голяма ефективност, периодично проверявайте и почиствайте филтъра на миялната машина.
След употреба затворете опаковката, като притиснете здраво по цялата дължина, за да могат двете пломбиращи ленти да се вклинят. Измийте ръцете след употреба Важно: Да не се използва миялната машина за измиване на кристално стъкло, ръчно. Рисувана керамика, анодиран или оцветен алуминий, прибори съдове чувствителни на нагряване, пластмаса, сребро, златни или сребърни прибори съдове, дърво, ръчно изработени керамични съдове.