Бранд

Astonish

Производител

London Oil Refining Company Ltd.

Бройки в кашон

12

Astonish Универсален почистващ препарат с оцет Цитрус 750 мл

Код: 351480 Категория: Етикет:

Баркод: 5060060213685

Astonish Универсален почистващ препарат с оцет 750 мл Цитрус

Astonish White Vinegar комбинира в себе си почистващата сила на оцета със свежия аромат на Цитрус. Почиства ефективно всякакви повърхности.
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: Стъкло (Огледала и прозорци): Напръскайте директно върху повърхността и изчистете внимателно с чиста хартиена кърпа или гюдерия. Твърди повърхности: Напръскайте директно върху повърхността и избършете с кърпа. При по-упорити замърсявания или при отлагания от сапун или котлен камък, оставете няколко минути да подейства, преди да избършите. Пране: Напръскайте директно върху замърсените участъци от тъканите и накиснете за поне 30 минути, след това изперете по нормален начин.

Да не се използва върху матирано стъкло или прозорци с оловни шпросни. Да не се прилага за повърхности с метално покритие (особено позлатени), тъй като покритието може да бъде увредено. Да не се използва върху естествени варовикови, мраморни или чувствителни към киселини повърхности. Преди употреба върху тъкани, е препоръчително да се тества съвместимостта на цветовете, върху малка незабележима част от тъканта.