Бранд

Astonish

Производител

London Oil Refining Company Ltd.

Бройки в кашон

12

Таблети за почистване на тоалетна 8бр Лимон

Код: 351060 Категория: Етикет:

Баркод: 5060060212732

Почистващи тоалетна таблети с аромат на лимон

Таблетите са специално проектирани, за удобно, лесно и ефективно почистване на тоалетната чиния. Премахват натрупванията от мръсотия, котлен камък, калций и ръжда, дори и в трудно-достъпните места (извивки) по канала на тоалетната. Индивидуално опаковани, удобни и лесни за използване.
Начин на употреба: Разопаковайте 1 таблетка, пуснете я в тоалетната чиния и оставете да подейства около 20 минути, след което пуснете водата и почистете достъпната зона с четка за тоалетна. При по-силни и упорити замърсявания, използвайте 2 таблетки, като оставите да подействат през цялата нощ. На сутринта пуснете водата и почистете достъпната зона с четка за тоалетна.
Да се използва само в тоалетната чиния. Избягвайте контакт с чувствителни към киселина повърхности. Винаги измивайте ръцете си след употреба. Никога не смесвайте и не използвайте с други химикали. Не позволявайте на продукта да влиза в контакт с белина. В случай на злополука изплакнете с големи количества вода. Да се съхранява на сухи места при температура от 5-25ºС да се пази от замръзване и/или пряка слънчева светлина.