Бранд

Astonish

Производител

London Oil Refining Company Ltd.

Паста за почистване на фурни и грилове 250г.+ гъба

Код: 351372 Категория: Етикет:

Баркод: 5060060210981

Благодарение на съдържащото се в нея портокалово масло, пастата лесно и бързо почиства мазнините и нагара от цялата фурна.

Не съдържа силни химикали и може да се употребява с голи ръце. Опаковката включва и специална гъба с две различни повърхности, за по-ефективно почистване.
Начин на употреба: Намокрете гъбата, намираща се в опаковката с чиста, топла вода и я използвайте, за да нанесете пастата, където е необходимо. Изтъркайте повърхността, използвайки кръгови движения, за да почистите петна или остатъци от храна от повърхността. Измийте гъбата и нанесете отново пастата, ако и където е необходимо. За почистване на по-слабо зацапани повърхности използвайте меката страна на гъбата. Продукта е подходящ за употреба върху стъклокерамични и емайлирани повърхности, закалено стъкло и метал. Съдържа абразив. Използвайте с повишено внимание, за да избегнете надраскване на полирани и деликатни повърхности. Изключете електроуреда от електропреносната мрежа преди да започнете почистването. Не ползвайте върху незалепващи и тефлонови покрития.