Начало | За нас

За нас

Фирма "Долли" ЕООД е дистрибутор на почистващи препарати, домашни потреби и козметика за България от Италия, Англия, Израел, Франция, Китай и Турция. Дистрибутор е на едни от най-престижните марки както в областта на козметиката, така и в битовата химия.

Компанията има сключени дългогодишни договори и работи успешно с всички големи търговски вериги в България. Благодарение на дългогодишното и успешно партньорство с клиенти, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара. За извършването на доставки използва собствен транспорт, а при необходимост услугите на спедиторски фирми. Във всички регионални центрове на страната работят търговски  представители на “Долли” ЕООД, което значително улеснява комуникацията с партньорите.

Фирмата осигурява добра маркетингова и PR стратегия в подкрепа на стоките, с цел налагане и утвърждаване на марките предлагани чрез нея в България. Организира събития, промоционални кампании, участва в изложения и  реклама в подходящи медии и други.

В сремежа си за постоянно развитие и постигане на своите намерения, екипът на „Долли” ЕООД приветства всеки нов партньор и клиент, доверил се на мисията на компанията ни.

Ние гарантираме:

  • отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес;
  • дистрибуция на продукти на световно утвърдени търговски марки;
  • конкурентни цени и регулярен сървиз;
  • успешна маркетингова и PR стратегия;
  • персонално внимание към всеки наш клиент.


Партньорството и работата с „Долли” ЕООД е символ на успех!

Изберете бъдещето с нас!

Бъдещето е такова, каквото го направим. Заедно! Сега!

Очакваме Ви!