Начало | За нас | Производители

Производители

Представител и вносител е за България и на следните чуждестранни компании:

London Oil Refining Company Ltd. Британска компания с над сто годишен опит в разработването и производството на почистващи и перилни препарати. Производител на почистващи препарати от марката Astonish.

http://www.astonishcleaners.com/

 

 

Sisma SpA  Част от европейския консорциум Sismagroup, представен в над 80 държави. Голям производител на хигиенни изделия от памук, изделия за лична грижа, грижа за дома, парти принадлежности и богата гама артикули в дела домашни потреби с марките Cotoneve, Logex, Fortex, Samurai и др.

www.sismaspa.com


Fairness S.r.l Laboratory cosmetics Italy – Производител на шампоани, течни сапуни, маски за коса, тоалетни води със запазената марка Genera.
www.fairness.it

 

 

 

 

ASIL COSMETICS е водещ  производител на мокри кърпички, хартиени изделия, почистващи домакински почистващи препарати, течен прах за пране, пяна за вана, шампоани, душ гел, интимен гел, течни сапуни в Румъния. 

http://asilcosmetics.ro

 

 

 

Re.Le.Vi SpA – Предлагат широка гама ароматизатори, абсорбатори и освежители за дома.

www.relevi.it

Guler Elektronik  Производител на автоматични ароматизатори с марките  "Nowa", "Mascot", "Jenix", "Exosual", представен в редица европейски страни.

www.gulerelektronik.com

Lamoperia  Специализирана в производството на домашни потреби. http://www.lamopperia.it/

Do.Tobell  Производител на пластири, лепенки за мазоли и стелки.

www.do-tobell.com

Alphaitalia S.p.A. - Водещ световен производител на пазара на стоките за перилни грижи. Както е и основен търговски доставчик на дъски за гладене, покривала за дъски за гладене, сушилни, кошници и аксесоари. С над 35 годишен опит в продуктите за домакинството, с експорт в над 40 страни по света.

www.alphaitalia.com