Начало | За нас | Общо представяне

Общо представяне

Дейността на фирма "Долли" ЕООД включва внос, дистрибуция и търговия на парфюмерия и козметика, почистващи препарати, домашни потреби и стоки за бита. Официален дистрибутор е за едни от най-престижните марки както в областта на козметиката, така и в битовата химия.

Фирмата е регистрирана през 1995 г. в България с офиси в София и Плевен. Броя на постоянно заетия персонал към момента е 50 души.
Екипът на фирмата е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения, допринасят за нейното успешно развитие.
Освен база и складове на едро, притежава и магазини в гр. Плевен.

Компанията има сключени дългогодишни договори и работи успешно с всички големи търговски вериги в България. Благодарение на дългогодишното и успешно партньорство с клиенти, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара. За извършването на доставки използва собствен транспорт, а при необходимост услугите на спедиторски фирми. Във всички регионални центрове на страната работят търговски представители на “Долли” ЕООД, което значително улеснява комуникацията с партньорите.

Фирмата осигурява добра маркетингова и PR стратегия в подкрепа на стоките, с цел налагане и утвърждаване на марките предлагани чрез нея в България. Организира събития, промоционални кампании, участва в изложения и реклама в подходящи медии и други.

В стремежа си за постоянно развитие и постигане на своите намерения, екипът на „Долли” ЕООД приветства всеки нов партньор и клиент, доверил се на мисията на компанията ни.

Ние гарантираме:

  • отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес;
  • дистрибуция на продукти на световно утвърдени търговски марки;
  • конкурентни цени и регулярен сървиз;
  • успешна маркетингова и PR стратегия;
  • персонално внимание към всеки наш клиент.

 

Партньорството и работата с „Долли” ЕООД е символ на успех!

Изберете бъдещето с нас!

Бъдещето е такова, каквото го направим. Заедно! Сега!

Очакваме Ви!